nieuw
februari 2019
M D W D V Z Z
« mrt    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Recente reacties
Categorieën

Benefiet Toernooi David Woudenberg Culemborg

Super gezellig benefiet toernooi voor David Woudenberg in Culemborg gespeeld. David, die ook aanwezig was, heeft genoten vertelden de mensen van Culemborg mij. Daarbij is er ook een leuk bedrag opgehaald voor hem en zijn familie.

De u16 teams van Culemborg Roadrunners, Utrecht Disaster, Amsterdam Survivors en The Sweet Lake Bulldogs streden voor de hoogste eer. Leuke wedstrijden tegen elkaar waarbij iedereen zijn beste beentje voor zette.

Na de poule wedstrijden mochten de Survivors en de Roadrunners om de 3de en 4de plek spelen. Ondanks het uitstekende keeperswerk van de pas 9-jarige Joshua en het goede spel van Amsterdam, trok Culemborg uiteindelijk aan het langste einde.

Daarna was het de beurt aan de Bulldogs en Utrecht Disaster voor de 1ste en 2de plek. Utrecht was ongeslagen de poulewedstrijden doorgekomen, hoewel de Bulldogs ze het knap lastig hadden gemaakt. Het werd een super spannende finale wedstrijd waarbij de Bullodgs met een team bestaande uit een mix van U13 en U16 spelers het opnam tegen Utrecht Disaster met in zijn gelederen spelers als Jay Playmont en Eef Gerritsen (spelers die ook 1ste divisie ijshockey in Nijmegen spelen).

Het spel golfde heen en weer. De score werd uiteindelijk geopend door de Bulldogs in de persoon van de 11-jarige Floris Stijker. Het duurde een tijdje voordat Jay Playmont voor Utrecht de stand gelijk kon trekken. Ook deze stand bleef een tijdje staan, waarna Utrecht kans zag om het balletje achter de prima keepende Sanne Groenheyde te leggen.

Maar Utrecht had niet gerekend op de 12-jarige Daan Dickhoff die met zijn snelle acties de 2-2- wist aan te tekenen. Helaas konden de Bulldogs niet lang van het gelijk spel genieten. Jay Playmont trok als snel de stand in het voordeel van Utrecht met zijn 2de doelpunt van de wedstrijd.

Vlak voor tijd had Daan Dickhoff echter weer een breakout. Utrecht kon niets anders doen dan aan de noodrem trekken. Dat had echter wel tot gevolg dat de Bulldogs een penaltyshot kreeg toegewezen. Aangezien Daan teveel pijn had werd het penaltyshot door Daniel Plomp genomen. Die legde het balletje heel koel en beheerst achter de Utrechtse goalie Elaine Wilkes (die het overigens verder best lekker aan het keepen was).

De wedstrijd eindigde hiermee in een gelijk spel. Vijf penaltyshots moesten de winnaar aan gaan wijzen. Zowel bij het Zoetermeerse publiek als bij de spelers gierden de zenuwen door de keel. En wat was het spannend!!

Er werd gescoord en gemist van beide kanten. Uiteindelijk was de stand, met nog 1 penalty voor de Bulldogs te gaan, gelijk. Daan Dickhoff kon de Bulldogs de overwinning bezorgen. En, ondanks dat hij heel zenuwachtig was, nam hij heel rustig het penaltyshot en scoorde!!!!!

Het hele team ging uit zijn dak!!!!!

Sponsored by